Harangozó Tamás MSZP-s képviselő kíméletlenül Orbánék szemébe mondta azt amit eddig senki, ilyen nyíltsággal. Semmi mást nem tettek csak nyerészkedtek a koronavírus áldozatain.

Parlamenti felszólalásában Harangozó Tamás elmondta, ameddig az egész ország megfeszített erővel küzdött, hogy megvédjék a honfitársaik életét és egészségét addig “van ebben az országban néhány ember akik ezt az időszakot arra használják föl hogy konkrétan a védekezésen és annak költségein nyerészkedjenek.”

mesés milliárdos vagyonra tegyenek szert

A képviselő szerint ez ma Magyarország és a Nemzeti Együttműködés Rendszere.
Két konkrét példát is mondott ami rávilágít arra az aljasságra ami történt az elmúlt évben.

Az első Martos Dániel a 9. Kerület Fidesz korábbi frakcióvezetője aki menesztéséig a helyi vagyonkezelő vezérigazgató-helyettese is volt. A képviselő szerint Martos tavaly augusztusban, amikor cégek tömegei mentek tönkre, emberek ezrei kerültek utcára, úgy érezte eljött az idő hogy a Minerva tanácsadó Kft.-t megalapítsa.

Nem is kellett sokat várni a sikerre, tavaly novemberben ugyanis Kásler minisztériuma 3,1 milliárd forintért tőle szerzett be Covid teszteket. Azóta idén februárban ezt a céget ez a derék fideszes fiatalember átíratta egy bizonyos Martin nevű rakacai lakosra, akinek a nagymamája sajtóbeszámolók szerint így fogalmazott róla:

Márciusban töltötte a 19-et és soha semmi jót nem csinál gyerekkora óta

ezt arra mondta a nagymama hogy teljességgel hihetetlen, hogy ennek a cégnek az unokája lenne az ügyvezetője a valóságban is.
Harangozó Tamás szerint ez azonban csak a jéghegy csúcsa.

Az igazi botrány nem más, mint maga a 16000 lélegeztetőgép beszerzése 300 milliárd forintért.


Harangozó Tamás MSZP-s képviselő:

Maguk a halál vámszedői

Válaszban elhangzik NEKÜNK NEM A PÉNZ SZÁMÍT!
Sajnos nektek csak a pénz számít erről szólt a teljes beszéd!

Harangozó Tamás MSZP parlamenti képviselő