Az ördög ügyvédje ígéri, az élete árán is

megvédi az informátort.

“kezdődik…”

Múlt szombaton még csak ennyit posztolt, ma azonban ismét életjelet adott magáról a Borkai Zsolt adriai szexorgiáját leleplező Az ördög ügyvédje közösségi oldalán. A rejtélyes illető péntek reggeli Facebook-posztjában azt írta, bár a hatóságok kitartóan kutatnak utána, ő nem bujkál, ott állt az elmúlt időszak legnagyobb botrányainak kirobbantása mögött. Ezt követően azzal folytatta, az elmúlt egy évben összegyűjtött száz millió forint készpénzt, amit az a személy kap meg, aki segít egyértelmű bizonyítékokkal lebuktatni elsősorban Szijjártó Pétert, Rogán Antalt. De jöhet más fideszes nagykutya is.

“Orbánra vonatkozó adatoktól sem fogok megijedni. A titkodat, hogy hozzám fordultál, minden körülmények között, akár az életem árán is megvédem!”

Ezt követően az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) “becsületes” munkatársaihoz fordult, jelezve, tőlük “az orosz és kínai vakcinákra vonatkozó valódi értékelő jelentéseket” szeretné megkapni. “Nyilvánosságra hozom, hogy külsősök készítették őket. A vakcinák beszerzésére adott pénz útja is tartogat számos meglepetést.” – fogalmazott.   

“Kormányváltás esetén azt is el fogom tudni intézni, hogy amennyiben a fideszes gazembereket lebuktató személy tettestárs vagy bűnsegéd volt, büntetlenséget kap. Elintézem, hiszen én vagyok az ördög ügyvédje.”

– zárta bejegyzését az ismeretlen. forrás, Népszava

error: Content is protected !!