életszemlélet, gondolat vonzás törvénye, gondolkodás, szeretet, SZERETET ÉLTETŐ ÉLET, tudatosság

életszemlélet, gondolat vonzás törvénye, gondolkodás, szeretet, SZERETET ÉLTETŐ ÉLET

SZERETET ÉLTETŐ ÉLET!
Amikor az ember segít valaki máson, szeretettel, odaadással teszi, – nem érez félelmet, feloldja stresszét.

Tudatunk tartalma hozzáférhető mindenkinek, különösen a gyermekek számára. Egy bizonyos szinten minden tudat kommunikál az összes többivel.
A tudat,(az élet) ,mivel élni akar, befolyásolni tudja a betegség lefolyását. Nem létezik visszafordíthatatlan folyamat.
Ha túl sokat foglalkozunk a múlttal, az megzavarja jelenbeli tudatunkat.
Minden helyzet, tűnjék bármily kellemetlennek, mindig szolgál tanulsággal.
Élményeinket belső céljaink határozzák meg. Nem vagyunk a külvilág tehetetlen áldozatai.Ha igaz szeretet létezik, kapcsolatainkban szinte önmagába gyógyító erő. Ha a kapcsolataink megromlanak érezzük a kedvtelenséget, rossz hangulatot, amik lefelé visznek. Ami lefelé visz az alacsonyabb rezgést jelent bennünk, amely viszont a betegség iránya.

Az elmét át lehet programozni. Ez a tény a szabadságunkat rejti magában.

életszemlélet, gondolat vonzás törvénye, gondolkodás, szeretet, SZERETET ÉLTETŐ ÉLET, tudatosság

életszemlélet, gondolat vonzás törvénye, gondolkodás, szeretet, SZERETET ÉLTETŐ ÉLET, tudatosság

Ha nem érezzük, hogy szeretnek, ha nem érezzük magunkat szeretetreméltónak, többnyire azt a hibát követjük el, hogy a külső körülményeken igyekszünk változtatni, úgy gondolván, hogy azok okozzák boldogtalanságunkat.
Ennek érdekében szükségünk van a jövő fogalmára, hiszen vágyunk csak valamikor később teljesedik be. Következésképpen a jelen pillanat veszít értékéből. A jelen pillanathoz képest még a nyomorúságos jövő is vonzóbbnak tűnhetik, ha legalább egy kicsit képesek vagyunk befolyásolni. A boldogság pedig, mivel megköveteli, hogy teljes figyelmünket a jelen pillanatra irányítsuk, ijesztővé válik.

Ezért menekülünk valamelyik más időbe múltba, vagy jövőben. De a probléma sosem ott van, az kizárólag csak a jelenbe tud ártani.
Ezért ne gondolj, se ne tégy sohasem rosszra mert Te válsz azzá abban a pillanatban.
És a bajod is abban a pillanatban kezdődik el.

J.Dzs.Schwarcz