női szexi fehérneműk erotikus selyem


Talán nem lett meglepetés, annál inkább érdekes lesz.

Tanulmány bizonyítja, hogy a megtervezett szex jobb.

Ha megkívánjuk a másikat, általában nem előre megtervezetten tesszük azt, hanem amikor éppen ránk jön a vágy.

Lehet azonban, hogy mégis jól járhatunk az előre megtervezett szexszel.

női szexi fehérneműk erotikus selyem

A The Journal of Sex Research című folyóiratban publikált német tanulmány szerint azok, akik hajlamosak az előretekintésre, nagyobb élvezetre számíthatnak.

Azok az emberek, akik lelkiismeretesek, hatékonyak, eredményorientáltak, fegyelmezettek és megbízhatók, nagyobb valószínűséggel lesznek szexuálisan elégedettek, mint azok, akik a nemtörődöm attitűdöt képviselik.

Pszichológusok egy csapata a Ruhr Egyetemen 966, főleg heteroszexuális párt vizsgált meg. Kérdéseik a párok szexuális életének a minőségéhez, illetve személyiségjegyeikhez kapcsolódott.

A kutatók a Big Five személyiségmodellt alkalmazták a kutatás kereteként, mely szerint a személyiségjellemzők öt faktorcsoportba sorolhatók (extrovertáltság, barátságosság, lelkiismeretesség, érzelmi stabilitás, kultúra/intellektus vagy nyitottság).
Összességében megállapítást nyert, hogy a lelkiismeretes emberek szexuális teljesítménye magasabb.
női szexi fehérneműk erotikus selyem

A tanulmány szerzői szerint ez azért lehet, mert a lelkiismeretes emberek, akik alaposak és kötelességtudók, gyakran erősebb kényszert éreznek arra, hogy szexuálisan kielégítsék partnereiket.

Emellett az is kiderült, hogy ugyanezek az emberek hosszabb és beteljesültebb kapcsolatokban részesülhetnek, tekintettel a szexuális teljesítményükre.

Az intim részletek megtervezésének valamilyen formája is hozzájárulhat az ítélet nélküli, jobb kommunikációhoz.

A magas fokú lelkiismeretesség különösen hasznos lehet, ha erőfeszítéseinket a kielégítő szexuális élet felé irányítjuk, vagy néha lemondunk saját szükségleteinkről és érdekeinkről azért, hogy a szexuális problémákra és azok megoldására összpontosítsunk az elkötelezett, hosszú távú kapcsolat érdekében.

 

 Diszkó slágerek – Cherona – Sound Of Africa és

+ Csodálatos nők divatbemutató II. szexi divat 2020
női szexi fehérneműk – női fehérneműk erotikus selyem III.error: Content is protected !!