Társkereső internetes tévedések

Szerencsés dolgunk van otthonról kényelmes körülmények között mehet a társkeresősdi.
Irány az internet kereshetjük a leendő nagy Ő -t.
Hogy a társkeresőkön mivel találkozhatunk, erre próbálnak rámutatni a következő pontokban szedett gondolat morzsák.


Az interneten az alábbi alapigazságokra, – néha féligazságokra – lehet rájönni:

1., Az interneten mindenki azt hiszi –legyen társkereső férfi, vagy nő- , hogy amennyi levelet kap kezdetben, az naponta ismétlődik.
2., Azt hisszük, akik írtak mind potenciális ismerőseink lesznek, – bár csak egy nagy Ő–t keresünk, erről egy rövid pillanatra megfeledkezünk a nagy lelkesedésben. Erre talán a férfiak gondolnak kezdetben, – dörzsölve a tenyerüket -, ha így megy akár több társra is szert teszünk. 🙂 
3., Azt hisszük, akik írtak nekünk, azok mind ránk várnak, és persze más társkeresővel nem leveleznek. Bár tudat alatt sejtjük nem így van, de jó erről álmodozni. Leszámítva azt a 3625 másolatot, amit mások is megkapnak.
4., Az interneten hamar lesz sok barátunk, csak ha kell, nem lehet még elérni sem, komolyabb segítség kérésnél éppen mindig fontos kiküldetése, egyéb fontos elfoglaltsága lesz….
5., Az interneten kizárólag jó társkereső pasik és nők vannak és persze egyúttal szépek és okosak. 🙂


6., A nők mindig levelezéssel akarják megismerni a férfiakat, bár élőben is lehetetlen, de Ők az elképzelhetetlennel próbálkoznak.

Társkereső internetes tévedések

Társkereső internetes tévedések

7. ., A férfiak viszont előbb találkoznának, de már ha lehetne előtte szex, majd esetleg ismerkednének. Csak utána meg minek.
8., A férfiak praktikálisak a levélírással is. Egy elképzelt bekezdés: „Csak Te vagy az egyetlen, akivel az életem el tudnám képzelni egyetlenem….” , azután kopizzák fentiek szerint 3625-ször, de mindegyik nő beveszi, hogy egyedi, csak neki szóló romantikus levelet kapott.
9., A nők viszont szorgalmasan gépelik a valóban egyedi válaszleveleket. Így amióta ismerkednek, minden nő novella mennyiségű levelet írt meg, de még egyik sem adott ki novellát. Amiből ha társ nem is, de pénze legalább lenne, ezután mint befutott író, biztosabb lenne a társra találása is.
10., Ha egy nőnek egy oldalnyi telis-tele bölcs gondolatú levelet ír egy férfi, de a végét romantikusan zárja, a nő egész biztosan csak a végén írt romantikád értékeli, ami bár üres és elkoptatott frázis – /ne felejtsük a 3625 másolatot/.
A használható legszuperebb 36 „hogyan gyere ki a süllyedő hajóról” jó tanács, még akkor sem érdekli, ha elsüllyedtvolna. Inkább süllyed, de abban a tudatban, hogy tudja: „Ő akkor is valakinek a szeme fénye”, akit persze még nem ismer, és már a hajó süllyedése okán nem is fog.
10., Ha mindezek után ne adj Isten, mégis létre jön a 3625 levélből egy szerencsés nyertes pár, akkor sajnos az első problémánál válni fognak.


12.,a És amikor meg van a társuk, ugyanúgy keresnek tovább társat, csak „a társkereső barátaim miatt vagyok itt” címkézés alatt.
13., Az internet az a hely, ahol mindenki egyszerre keres ismerőst, barátot, komoly kapcsolatot, vagy szexpartnert. Ezek nem illenek egyszerre egy időben össze kivéve a neten.
14., Ezek után, ha mégis a szexről beszélünk a nők kikérik maguknak. /elfelejtette korábban jelölte/
15., Ha viszont komoly kapcsolatra kerül a sor, az egy jó esetben két hónapig tart, majd az újabb kapcsolatok esetében ez az idő is feleződik:)
Tehát minden komoly társkereső kapcsolat szex kapcsolat lesz, kivéve a szex kapcsolatot, amiből néha komoly is.
16., Az interneten minden társkereső férfi egyszerre okos, erős, sármos, intellektuális és intelligens…. Gyakorlatilag Brad Pitt, Schwarzenegger és Richard Gere összegyúrtan is erős lemaradással indulnának mellettük.
16a., Naná hogy a társkereső nők esetében is hasonló a helyzet.
Az isteni Cameron Diaz, aki bár már isteni, de egy átlagos internetes csaj is természetesen túl tesz rajta bármiben. Nem csak bármiben, de mindenben!
17., Érdekes felfedezés, hogy a nők egyikénél sem kitétel, a társkereső  férfi hűséges legyen, csak azt nem tudom miért? Mert eleve minden férfit annak tartanak, mint a legnyilvánvalóbb jellemük, – ez így is van:) Vagy, mert úgyis lehetetlen kérés lenne?
18., A társkereső nők mindig férfias férfit keresnek. Ez olyan, mintha kikötném: a veréb már nehogy, ne madár legyen!
A veréb legyen madár. …,ha már veréb:) A férfi mi lenne, ha nem férfi?:(Bár tudjuk lásd 4-es pont ilyent még itt senki nem talált.


A kevés kivétel csak erősíti szavaimat.

Társkereső internetes tévedések

Társkereső internetes tévedések


19., Megszámlálhatatlanul számtalan társkereső van, ahol az ország jelentős része ott van fotóval és részletes bemutatóval, még sem találjuk egymást.
Úgy néz ki, mintha mi magyarok Magyarországon nem találnánk meg a magyar társunkat. Talán a szomszédos országokban is keresni kellene.
De ahogy a „magas szintű” „nívós” elvárásokat ismerem, talán a földön sem találnánk társat magunknak:)
20.,a Bár a magas szint, mint ismeretesen merül ki: „a férfi legyen férfi. ….”Ne má, hogy madár …..és főképpen ne pali…madár.
21., Ki a férfias férfi? Aki a társát veri és védelmezi. Bár az utóbbiról még nem hallottam, az előbbiről annál többször.
22. ., Érdekes, hogy a nők nem jöttek rá, hogy az ilyen pasik body terembe járnak és nem csetelnek. Már csak azért sem, mert az egeret, a macskával akarnák megfogatni. Ezért a nőknek javallat álljanak a body terem kijárata elé, onnét csak bodys pasik jönnek ki.
23., Tehát úgy néz ki a nők a lehetetlent akarják: A pasi legyen erős is okos is, sármos is? Ilyen nincs. Mint ahogy szép és okos nő sincs a férfiaknak. Csak a férfiaknak általában elég az egyik.
Kalandnak az előző, társnak az utóbbi.

 Naná, hogy az egész csak kitaláció, fikció, semmi köze a társkereső álmainkhoz, de bízunk  a már többször írt titok vonzás törvényében, amire jobban rá kellene dolgoznunk.
Remélem vetted a humort, jó kedvel olvastad, talán el is lehet gondolkodni néha. De, csak ha gondolod.

Sikeres és eredményesebb és főképpen tartós társkeresést mindenkinek.

/mediatop megszűnt url címéből átmásolva/

 

error: Content is protected !!