társkereső életmód, társkereső ismeret, életszemlélet, titok, vonzás törvénye,

társkereső életmód, társkereső ismeret, életszemlélet, titok, vonzás törvénye,

 

A társkereső – férfiak és többnyire a társkereső nők:), mivel nem akarják “Akárki” mellett leélni az életüket, ezért elválnak. Legtöbbször azok vállnak el, akik nem is Akárki mellett éltek, csak a viszonyítás hiánya miatt (hogy a – piaci- felhozatal sokkal rosszabb) nem tudtak. 
Másfelől a másik kertjét közismerten, mindig zöldebbnek látják.
A válás után, hogy ne Akárki mellé kerüljenek, hosszasan keresgélik leendő társukat, ne hogy már, “Bárkivel” megismerkedjenek.

NEHOGY AKÁRKI MELLETT ÉLJEK
A társkereső nők, hogy elkerüljék az ismét Akárki mellett élés veszélyét is, nagyon magas és sok elvárást támasztanak leendő társkereső férfiúk felé.
De közbe telik az idő.
Ezért néha-néha úgy érzik, hogy megtalálták az igazit.
A hosszú magány miatt vannak ilyen illúziók, és belemennek Bárkivel egy kalandba, akivel azt hiszik bárhol meglehet jelenni, hiszen ő még sem Akárki.
Ezután elkezdenek együtt járni azzal a Bárkivel, aki ellen korábban nagyon tiltakoztak.
De most mégis úgy érzik, hogy ez a Bárki mégis csak Valaki. Természetesen, kezdetben ez így van, a Valaki most is hozza a formáját, tehát minden nagyon jól és romantikusan alakul az első héten. Talán a második héten is.
De ahogy telik múlik az idő, – második, harmadik hét – a társkereső

A VALAKI MÉGIS CSAK AKÁRKI LEHET
Valaki szokás szerint kimutatta valóságosságát és a kapcsolat elkezdett romlani. De váláskor sosem egyszerre leszünk Akárkik egymásnak, hanem az egyik mindig előbb. Ez így van.
Ezáltal fordulhat a kocka, Akárki akart válni (aki most már Valakivé vált), és ő akart szakítani, a korábbi Valakivel, mivel most Ő minősült Akárkinek a jelenleg Valakivé avanzsált emberünk szemében.
A mostani Valakivé rangosult emberke, szintén nem akarja leélni Akárkivel az életét, – azzal aki korábban Valakinek, sőt sokszor a nagy Ő-nek tartotta magát.
Ezért tehát most ő hagyja el a nagy Ő-ből lett Valakit, mivel Ő sem akarja leélni az életét, Valakivel, aki már az ő szemében csak Akárki, mivel Akárki neki sem felel meg.
A kör ezután kezdődik teljesen elölről életünk végig, és remélem tévedek.


Csak a szerepek cserélődnek,
a VALAKI az AKÁRKI és  a BÁRKI között.

A társkereső nagy őt kis betűvel is írom, mivel nincs. A nincs -et ne keresd, mert nem találod.
Tudod miért?
– Nem tudod?
– Nem fogod elhinni, ha elárulom, csak Neked, csak most, csak itt.
– A nincs azért nincs, mert nincs. Ennél fogva ne keresd.

A LUXUS IS KEVÉS, AZ IGAZI MEGTALÁLÁSÁHOZ
A televízió bemutatta mindkét nem oldaláról, hogy hiába pénz, szépség, luxus, csillogás, sőt hírnév, nem lehet tálcán vinni, megszerezni az embereket egymásnak, helyettük.
Egyik Nagy Ő sem jött össze, a másik Nagy Ő-vel, pedig ott aztán sokasodtak a nagy ők.
Mást se láttunk, mint nagy Ő-ket. Úgy tűnik ők nem látták egymást, egymásnak nagy Ő-nek mivel sok nagy Ő is kevés volt egymásra találásukra.
Látványnak, cirkusznak, és tanulságul mondjuk jó volt.
Élet kapcsolatok megoldásra nagyon kevés.
Így tehát a társkereső VALAKIK hiába keresik a nagy Ő-t, aki nélkül nem érdemes élni, mert hozzámennek mindig Bárkihez, hogy ne legyenek Akárkivel. Így aztán nem csak a nagy Ő fog hiányozni mindig nekik, hanem egy-egyszerűbb Valaki is.

A társkeresők máig sem találják, a Valakit, mert végül a Valakiről is csak az derül ki, hogy AKÁRKI, vagy Bárki, de sosem Valaki.
Itt a mese vége, ami rólad szólt és rólunk, akinek nem tetszett aludjon rá egyet, aki meg felismerte a feladatát, oldja meg.
Ne a titok vonzás törvénye segítségével, az nem biztos megoldási tipp.

J.Dzs.Schwarcz

error: Content is protected !!