vonzastorvenye_titok_the-secret-rhonda-byrne1EGYETLEN DOLOG GARANTÁLT SEMMI ÚJAT NEM AD A TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE
Becsülendő, azért a könyv elismeri, már részletek láttak előtte is napvilágot. (…a korábban nem létezők, azok a mesekönyvben vannak:). Aki bigott Titok rajongó és ellentétes az állítása, az szóljon és igazolom.
Tehát teljes mértékben már másutt látható volt, semmi ujjat nem mondott, más felől, vannak olyan meseszerű megfogalmazások, – elismerem jól hangzó – amivel semmire nem mész. Ha igen az a placebo hatás, ami szintén tény. Aki vágyott már valami jobb, szebb, gazdagabb életet, érezhette úgy, most talán eljött az Ő ideje.
De a mai világ NEM ezt igazolja vissza. Nagyon nem: ( Sőt igazi szakértők épp azt “jósoljak” Mi magyarok megyünk a szakadék felé elsőként.
Ugyanakkor vannak szép számmal multi gazdagok, akik biztosan tudom nem a vonzástörvénye miatt váltak gazdaggá, de nem is a különleges szellemi képességük miatt. Kis intermezzo után felsorolok azokból az irodalmakból, amik már jóval korábban foglalkoztak a gondolattal, gondolkodással és szakértői voltak. Vagyis igazolva, nem a titkok, vagy a vonzás törvényének védjegyezhető a gondolat hatalma.

Egy baj tényleg van, hogy nem bulvárírás, de viszont valóban fogalmad lesz a gondolatról, gondolkodásról.
Rhonda Byrne „A Titok” című könyve Amerikában 2006 –ban lett kiadva.
Ehhez képest már 1973 DR. Kardos Lajos „Általános pszichológia” a gondolat-gondolkodás kérdéséről nem néhány jó arany mondásban fejezi ki a gondolat kérdéskörét kb. 50 oldalon.
Rubinstein: „Az általános pszichológia alapjai” I-II kötet 1979 kiadás 1056 oldalas. Csak a gondolkodásra 100 oldalt szánt.
Sellye János Álomtól a felfedezésig 1980 –ban kiadott könyve szintén jelentős oldalt szánt erre. Sellye azt találta föl, amitől most szenvedsz, értékelték Nobel díjjal!!
Atkinson és Hilgard 732 oldalas nagyalakú könyve, címe egyszerűen csak: „Pszichológia” 2003. 40 oldalon ír a gondolkodásról.
Mindegyik könyv a Titok negyedét-felét gyakorlatilag kizárólag a gondolat, gondolkodás témakörét öleli át.


Az egész világ egyébként, amibe most élünk, jó és rossz dolgaival együtt, mint indító ok gondolataink, gondolkodásunk eredményére vezethető vissza. Egyértelműen meg kell említeni, az igazi “TITKOK” (ha ilyen van ma) keletről pl. India,Tibet, Kína.. származnak. A legelső egyik legértékesebb irodalmi mű is Indiában született 6000 éve. Amiről a Titok, vagy mi most beszélünk, ők már több ezer éve megélik. A Titok nagyon komoly állandóan visszatérő hangsúlyt ad a pénznek isteníti, gazdagságnak, pozícióknak, karriernek.
vonzastorvenye_titok_the-secret-rhonda-byrne-22A számlákat csekké változtatja, a luxusautók, vagy dollár milliók, meg csak egy kis ráhangolódás kérdése és elém pottyannak.
Az egész Amerika 500 éves, most gondolj bele objektíve, jön egy 50 éves Rhonda Byrne szőke hölgy és Ő találja föl a spanyol viaszt. Vagy, mert a sajtó naggyá emelte, ahogy ezt már megszoktuk a médiáktól, különösen a tévétől?
Ez a baj az egész világon, a sajtó a szentírás! Ha valaki ott szerepel, elég csak hivatkoznia, már nagy embernek tartjuk.
Elő vindikáljuk, hogy naná hogy nagy koponya, különben miért szerepelne a tévében. Ma meg már gyakorlatilag mindenki ontani akarja az észt, a spanyolviasz feltalálói megsokszorozódtak.

A Titok a vonzás törvénye tényleges titka, hogy:
A TITOK SEMMI ÚJAT NEM TUDOTT FÖLMUTATNI, AMIT ELŐTTE NE ÍRTAK VOLNA LE.
Csak ebben a témában több mint ezer könyvem van, ami hasonló gondolatokon gondolkodik. Hát nem ilyen szuperlatívuszokban az biztos.
A gondolat amennyi sok jót tehet, pontosan AMENNYIRE sok rosszat, sőt borzalmat.
Sajnos jó magam ezt meg tapasztaltam elég korán és többször is.
Tudod mi a másik őrület “ha a vágyad olyan, mint az égő tűz biztos eléred a célodat”. Nos a vágyaim, érzelmek és a gondolat (amik nem elkülönült entitások). Gyakorlatilag ezek okozták az életem legnagyobb kálváriáját.
Ugyanakkor kijelenthetem, a drámám adott fényt a helyesebb útra és nem misztikákra, titokra gondolok.

Minek köszönhető akkor, A Titok titka?
A Titok, a vonzás törvénye elsősorban éppen a mai könnyed és főképpen bulváros leiratának köszönheti a sikerét. Másodsorban kiváló marketinges duma jellemzi végig, vagyis figyelembe vették, elsősorban a látványosság számít, a misztikusság, csodák, titokzatosság, a bárkinek teljesíthető, hogyan legyünk gazdagok, amit ráadásul felturbóztak olyan kijelentéssel, hogy ehhez nem kell szinte semmit tenned.
A Titok olyan csodákat vetít eléd, amit még Jézus sem tett.
Bibliába írás: “Segíts magadon és az Isten is meg segít”. Vagyis, ha Te nem mozdulsz meg, helyetted senki nem fog tenni egy lépést sem. Az írás szerint még Isten sem! Beleértve a Titok vonzástörvényét, de akár Istent is. Jézusnak a hazájából menekülni kellett, pedig nagy tettekről tudunk a biblia kapcsán. DE ilyeneket, mint amit a Titok tehát eléd vetít, még Jézus sem mondott, sem tudott. Amilyen túlzásokba esik (enyhe kifejezéssel) a Titok, kevesebbért az életével fizetett, mivel amit mondott Isten káromlásnak nevezték és azért halál járt akkori időben.

EZT IS A GONDOLAT TETTE!
A népet félre vezették és a világ legcsodálatosabb emberének meg kellett ez miatt halni, míg egy rablót fölmentettek. Miért? Mert a Jézust az EMBEREk ÍTÉLTÉK HALÁLRA, (akiknek segített és védte őket), az adott pillanatban Őrült döntést hoztak jótevőjük Jézus ellen. (Pilátus végrehajtotta az emberek akaratát.)
MOST ÉS MINDIG GONDOLD VÉGIG, amit látsz, hallasz, olvasol. Egyre tudatosabb leszel a környezetedre és gyakrabban hozol számodra helyesebb döntéseket.

IGÉNYTELENSÉGET „KÖVETELÜNK” A MÉDIÁKTÓL?
A MÉDIA MEGADJA AZT!

”Amit kérsz, megadatik” – ismét jóval a Titok előtti “titok”.
Konkrétan összegezve miről szólnak a közismert médiák? Ki kit vert agyon, ölt meg, ki lopott ma, kit korrumpáltak meg, ki kit erőszakolt meg….. De a sztárokról végtelenségig pletykálnak, már azt is csodáljuk, ha valamelyik elkezd randizni valakivel. De olyan is volt már, hogy megírták a sztár mit evett ma…. Ha ezekre az „igen fontos” kérdésekre nem tudsz válaszolni, kétségbe vonatik a műveltséged.
Hogy essek hasra. Vagy oda nézz!! Figyu, ott van a VV Világból az akárki. Ki a francot érdekel?
Tudom sokakat. ..és ez a baj.
Ezért vannak vv Ági, vv Zsuzsi….tele vagyunk vv sztárokkal, mesterekkel, észkombájnokkal, csak azt nem értem, akkor az országot miért akarja mégis Albánia is már beelőzni.
..bejön a Porsche viccből, az utas oda szól a sofőrnek, gyorsabban menjünk, mert a Trabant előzni akar, ..most itt van Albánia, de az tényleg előzni fog bennünket.
Mától A TITOK A KEZÜNKBE, csak fohászkodni kéne az univerzum végtelen kincses tárához, és a problémák azonnal megoldódnak?
Nem vetted észre, hogy ha valaki a tévében szerepel, egyből csoda lesz.
Mintha attól kezdve jobb, több, okosabb, szebb.. ,vagy nem tudom, ki mit hisz róla, de mintha az, aki tegnap egyszerűen csak a haverom, mint ember volt CSAK, bement a tévébe, onnét kijövet mától a tévében látva, már hú oda nézz ott a Majka….
Az a tegnapi kis vidéki fiú, akinek semmi különösebb nem volt az agyába, nem volt macsó sem, a tévé után, ahol semmi értelmeset sem kellett teljesíteni de szuper sztár lett. Akit tegnap annyira sem vettek észre mint most engem, azért énekes nők, modellek egymást cserélték. De a fiaim is, meglátták a vidéki srácot és egyből élményként mesélték, hogy látták A Majkát. Azután elbeszélgettem velük és megértették az a srác éppen olyan, mint TI vagytok, csak Neki nagyobb a szája, erősebb a bőr az arcán és emiatt sokan kerültek a tévébe, (és még fognak). ..és onnét kijövet már mindenki.
Mintha nem ugyanaz az ember lenne. Mindenki föl néz rá, mint a királyokra szokás, pedig kevesebbek, hidd el, mint Te, Ő, vagy Mi.
Jól mondta a Győzike, mindenki azzal védekezik, hogy azt mondja, Ő nem nézi a műsorát. Amikor jön az adás, alig várja, hogy „stikliben” nézhesse.
De érdekes mindenki ismeri és nézi a műsorát. Csak nem gondolod, egy kereskedelmi kapitalista tévé vakon szereti Győzikét. Tudnék sok sokkal nagyobb értéket letett művészre hivatkozni, akiről a mai fiatalok talán nem is tudják, hogy létezik. Ez nem feltétlen az Ő hibájuk.
A mai kereskedelmi tévék, nem arról híresek, hogy azt adjanak, amit mi nem eszünk meg, hanem azt, amire kíváncsiak vagyunk. Győzikére tehát nincs mellé beszéd, nagyon kíváncsiak vagyunk, mert sok éve megy, vagy tán még most is – 2008 szeptember.
30 évvel ezelőtt, magam is játszottam kis együttesben. Annyira csodáltak bennünket, mint most egy komoly együttest. Az igaz, hogy tetszett, de később, azért volt önkritikám, és magamba morfondíroztam, nem értem, miért rajonganak körül. Linkebbek vagyunk és főképpen beképzeltebbek, (amit persze kívülről nem mutattunk) szinte, mint bármelyikük.
Játszottunk előzenekarban, és volt közvetlen tapasztalatom a nagyokról is.
De az akkori magamat is beszámítva, tettük, amit a „nagyok”.
Ittunk, nőztünk, buliztunk.
Ilyen link alakokkal miért mennek el sokkal szebb lányok?
Ugyan olyanok vagyunk mint bárki a közönségből, vagy olyanok sem.
Csak mert zenélünk? Pár hónap alatt olyan szinten tanulhatsz meg, hogy Te is föl léphetsz.
A kitérőt azért írtam, mert számtalanszor tapasztaltam, semmiben sem másak, csak sokszor rosszabbak. Mindig van kivétel tudjuk!
Ismételten mi okozta a Titok sikerét?
Az egyszerűség, a bulváriság, a Titok címe önmagába kíváncsivá tette az embereket, az egyszerű dolgok, elcsodásítása, szuperlatívusz magaslatú kifejezések halmaza, a túlzott optimista előadása, bárki képes ezekre, a csodákra, Te is!
Három varázs gondolatot kimondasz és bízzál benne és türelmesen várj….
Persze a rengeteg pénz is, amivel ki-ki beszállt a buliba, – a filmhez, a könyvhöz.
A titok hivatkozik a nagy elődökre, akik azért lettek nagyok, mert ismerték a titkot, a vonzás törvényét. Vonzás törvénye mint kifejezés egyszerre hatalmas törvénnyé vált a szemünkben, ezért sokan üzletileg kihasználták itt hazánkban is, és jól profitáltak. A helyzet most már sok idő eltelt mindenki ismeri az élet kvintesszenciáját, (vonzástörvény) valahogy ennek ellenére a világ nagyobb csődbe ment mint valaha.
Vajon, ha ismerjük szinte minden -mivel szájhagyomány útján terjedt, akkor miért nem lett gazdagabb, emberibb világ mára.
Hát ez már egy másik hosszabb téma, mert túl egyszerű:)
Fentiek tények nem pesszimista nézőponti kérdés, aki tényleg jobb életet akar élni, az tud ma is. Tegyél érte és kifogod érdemelni.

Tudod: Ki mint vet, úgy arat:)
Sok sikert kívánok mindenki életében!!!!!
Lehet a titok által is…:) Valóban lehetséges, de az oka TE VAGY, nem a titok!
Tehát magadnak köszönd meg az eredményed.

key words:
A TITOK VONZÁS TÖRVÉNYE, A Titok, TITOK nincs, vonzás törvénye, vonzás törvénye üzleti manipuláció.

error: Content is protected !!