Augusztus-20 Allamalapito Szent István Ünnepeljük

Augusztus-20 Allamalapito Szent István Ünnepeljük

Ünnepeljük az embertelen

fideszes államot?

 

 

 

 

🇭🇺Ünnepeljük Szent István országát, amely minden elnyomó rendszert túlél!🇭🇺

Ma a magyar államalapítást ünnepeljük, augusztus 20

De milyen ma ez az állam? Milyenné tette 12 év alatt a Fidesz?
Ünnepeljük a Fidesz korrupt államát?
Ahol az ország fejlesztésére kapott EU-s pénzek a fideszes oligarchák zsebébe csúsznak?
Ünnepeljük a fideszes népnyúzó államot?
Azt, amelyik hétfőről keddre a sokszorosára növeli az adókat, hétszeresére drágítja a gáz tarifáját és az itthon megtermelt olcsó áramot is dupla áron adja a családoknak, mert így nyerészkedik?

Ünnepeljük a Fidesz kapzsi államát? Azt, amelyik még a legnagyobb válságban is 27 százalékos áfát hajt be minden vásárláskor minden polgárától?

Ünnepeljük az embertelen fideszes államot?

Azt, amelyik a saját vezetőinek milliós fizetésemelést ad, milliárdokért rendez tűzijátékot, de a beteg és elesett emberektől még a felnőttpelenka támogatását is megvonja? Ünnepeljük a feudális múltba masírozó államot? Ahol főispánok döntenek az emberek sorsáról gőgösen, a kiváltságosokra pedig nem vonatkozik a törvény?
Ünnepeljük a jövőgyilkos Fidesz-kormány államát? Azt, amelyik kiirtja az erdőket, kiszárítja a tavakat, a folyókat, és mindent lebetonoz?
NEM!

Ez nem a magyar állam, hanem csak a Fidesz kegyetlen és embertelen rendszere! Az, amelyik augusztus 20-án az 1000 éves múltunk mellé beemelte az 1000 forintos kenyeret!

Ezeréves hazánkat, a magyar államot mi olyannak akarjuk, amilyennek Szent István megálmodta: amely befogadó, vendégszerető és a Nyugathoz tartozik! Nem élősködik rajtunk, hanem véd, oltalmaz és gondoskodik azokról, akik arra rászorulnak. A magyar állam olyan, amilyenek mi, a polgárai vagyunk, és amilyenné tenni fogjuk a jövőben!
Ünnepeljük ma azt a magyar államot, amely Európa közepén több mint ezer esztendeje példát mutat hősiességből, emberségből és rátermettségből!
Ünnepeljük Szent István országát, amely minden elnyomó rendszert túlél, mert a szabadságszerető magyar nép nem tűri a zsarnokokat!

 

Dr. Tóth Bertalan MSZP elnöke