Úristen: Az énekesnő szoknyája akár egy öv is lehetne

Úristen: Az énekesnő szoknyája akár egy öv is lehetne

Dua Lipa ismét egy 2000-es évekbeli trendet kapott elő – és nem is akárhogy!

 

Dua Lipa sosem volt az a szívbajos fajta ha merészségről volt szó, és az utóbbi években annyira jól megtalálta a saját stílusát a múlt elfeledett, majd újraélesztett ötletei között, hogy ennél izgalmasabban már aligha öltözhetne.

A 27 éves énekesnő jelenleg éppen Ausztráliában turnézik, két koncert között pedig előszeretettel posztol frissen gyűjtött emlékeiről is, amik között természetesen mindig egy-egy látványosabb szett is helyet kap. Dua Lipa ezúttal egy olyan összeállítást hozott, melynek farmer miniszoknyás részlete már-már annyira rövid, hogy akár még övként is megállná a helyét.

A 2000-es évek stílusában, vastag csattal ékesített, szupercsípő darabot egy vállvillantó kék pulcsival és egy piros magas sarkú csizmával varázsolta

DUA LIPA Úristen Az énekesnő szoknyája akár egy öv is lehetne.png

DUA LIPA Úristen Az énekesnő szoknyája akár egy öv is lehetne

még inkább feltűnővé. A hab a tortán pedig a szoknyából kivillanó csipke tanga volt, amibe kék cérnával a “dua” szót hímezték!

A rajongókat persze rögtön megosztotta a dolog. Voltak, akik szerint kimondottan dögösre sikerült ez az outfit, addig mások szerint teljesen felesleges ilyen sokat mutatnia magából, hiszen pont a szerénysége volt az a bizonyos plusz, aminek köszönhetően ilyen sokat megszerették őt.
A nézettséget külön tekintsük meg itt és látható, szokás mondani nem semmi, főképp egy magyar szupersztár a felét sem éri el.

Fotók tovább az Instagram galériába Dua Lipa.

 

 

 

 

Női erotikus fehérneműk

Erotikus szexisi fehérnemű  csodálatos nők bemutatója itt >>>

 

 

error: Content is protected !!