Ugyan a tévé főszerkesztőjét is megrémiti egy esetleges atomháború kirobbanása, de szerinte ők vagyis „az oroszok a mennybe jutnak majd, míg a nyugatiak egyszerűen károgni fognak.” Ezeket látta már? Döbbenet: fiatal lányokat bántalmazott szexuálisan a Doctor Strange sztárja BKV jegy szúrta herén a metrón az utast Az orosz állami propagandatévé, az RT (Russia Today) egyik vezető arca szerint Vlagyimir Putyin nem fogja elfogadni, ha esetleg az orosz csapatok vereséget szenvednének Ukrajnában és válaszcsapásként teljes nukleáris háborút indít a Nyugat ellen. AZ RT főszerkesztője és a Kreml üzeneteinek egyik legfontosabb szócsöve, Margarita Szimonyan tegnap este a munkahelye egyik műsorában kijelentette, hogy az az elképzelés, hogy Putyin megnyomja a piros gombot, sokkal „valószínűbb”, mint az, hogy elfogadja a háború elvesztését. "Vagy győzünk Ukrajnában, vagy kitör a harmadik világháború. Szerintem magunkat és a vezetőnket ismerve a harmadik világháború reálisabb. A leghihetetlenebb kimenetel, hogy mindez egy atomcsapással fog végződni, valószínűbbnek tűnik számomra, mint az, hogy elfogadjuk a vereséget." – idézi Szimonyan hátborzongató mondatait a Daily Mail.

Ugyan a tévé főszerkesztőjét is megrémíti egy esetleges atomháború kirobbanása, de szerinte ők vagyis „az oroszok a mennybe jutnak majd, míg a nyugatiak egyszerűen károgni fognak.”

Az orosz állami propagandatévé, az RT (Russia Today) egyik vezető arca szerint Vlagyimir Putyin nem fogja elfogadni, ha esetleg az orosz csapatok vereséget szenvednének Ukrajnában és válaszcsapásként teljes nukleáris háborút indít a Nyugat ellen.

AZ RT főszerkesztője és a Kreml üzeneteinek egyik legfontosabb szócsöve, Margarita Szimonyan tegnap este a munkahelye egyik műsorában kijelentette, hogy az az elképzelés, hogy Putyin megnyomja a piros gombot, sokkal „valószínűbb”, mint az, hogy elfogadja a háború elvesztését.

Vagy győzünk Ukrajnában, vagy kitör a harmadik világháború. Szerintem magunkat és a vezetőnket ismerve a harmadik világháború reálisabb. A leghihetetlenebb kimenetel, hogy mindez egy atomcsapással fog végződni, valószínűbbnek tűnik számomra, mint az, hogy elfogadjuk a vereséget. – idézi Szimonyan hátborzongató mondatait a Daily Mail.

Hozzá téve, – egy diktátor bár tudja abba Ő is belefog halni, sőt ettől független a népirtás és a velejáró egyéb kegyetlenségek miatt, Putyin mint a háború kirobbantója mindenképp elítélt lesz. Ezt tudva nem veszít többet atomrobbantással sem és a pokolba jut, nem a  mennyországba kerül mindenképp már.

error: Content is protected !!