//-->
Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

Veszélyes viszerek korra nemre tekintet nélkül

Veszélyes viszerek, viszér betegség, koleszterin,

Veszélyes visszerek korra, nemre való tekintet nélkül

A visszeres betegség kialakulása már fiatalabb korban is elkezdődhet, természetesen a már látható jelei a középkórtól gyakoribb. Ezenkívül a szülő nőknek kell sokszor átmenetileg elviselni ezt a kezdetben panaszmentes betegséget. Sokan csak esztétikai problémának tekintik, miközben attól sokkal súlyosabbá válhat, ha nem teszünk idejében a megelőzése érdekében. A visszér lehet mély vénás és felszíni. AZ előző veszélyesebb.
Van olyan vélemény, miszerint életveszélyes lehet, ha egy vérrög leválik, és a véráramba jut, más szerint a vérrög pár nap után az érfalra tapad és le sem lehet onnét választani. Hát mindenesetre tegyük meg amit lehet. Fontos tudni nem a fájdalomcsillapítás a megoldás ez biztos.

ÉRSZÜKÜLET TÜNETEI:

 Mik ezek a tünetek?
Az érszükület végtagi kezdő tüneteinél a következők észlelhetőek: hideg kéz,láb, zsibbadás a végtagokban. Majd járás esetén hamar elfárad, esetleg görcsöl is a beteg láb -lábikra görcs. 
Talán mindenki látta a legfeltűnőbb a láb erek kitágulását, de jelentkezhet viszketés, dagadt, duzzadt terület, ami esetleg terjed - ilyen esetben azonnal orvoshoz fordulni!!  Lehet bőrpír, ekcéma, fájdalom, érzékenység mellett láz is. Ha a tünetek egy hét után is fennállnak, vagy nem javul szintén forduljon orvoshoz. De van hogy fájdalom van, de nem látható a viszér és fordítva, viszér van, de nincs fájdalom. A lényeg, ha ilyen jelek részleteit is tapasztalja forduljon orvoshoz.
Kései fázisban a lábujjak elfeketedhetnek, ezután üszkösödnek, amit már csak valóban amputációval lehet gyógykezelni.
Ha a láb lilás - érszűkület, vörös – vénagyulladás ( thrombophlebitis ), fehér – végtagi embólia gyanúja állhat fenn, a diagnózist orvos hozza meg!!!

Kezelési lehetőségek természetes módszerei:

Nagyon sok féle lehetőséget kínál a természetes módszer, de nem mindegyik egyformán hatásos, ezért javaslom, hogy ne csak egyszerűen használja, hanem minden esetben kontrollálja, ellenőrizze is történik e javulás, vagy nem. Feltétlen konzultáljon természetgyógyásszal!! Két-három hét általában kell, hogy észre lehessen venni szemmel a gyógyulási folyamat elindult e. Ha kellő idő és persze rendszeres alkalmazás ellenére, elmaradna a javulás kezdete is, akkor javaslom folytassa mással.
Egy dolgot biztosan kiemelhetek a kontrollált mozgás és értornák, felfelé támasztott láb biztosan jó hatású, sőt szükségszerű, tehát itt nem szabad sporolni, de ugyanakkor túlzásba esni, megerőltetni sem, nyílván éppen olyan káros lenne.  
Már itt szólok, hogy az orovsi kezelést nem lehet nélkülözni, illetve az alkalmazandó megoldásról az orvosa véleményét kikérni. EZ KOMOLY DOLOG, de aki a kezeléseket rendszeresen végzi Nincs is mitől tartania, ha már tesszük a dolgunkat semmi szükség rá.

Stressz kezelése Tartalom közösségbe
weboldal készítés, weboldalkészítés