Orbán egy ordas hazugság - kirobbant az úgynevezett “székház ügy”

Orbán egy ordas hazugság – kirobbant az úgynevezett “székház ügy”

 

 

 

 

 

Hát idáig is eljutottunk!

 

 

Amikor 1998-ban Orbán egy ordas hazugság után beült a miniszterelnöki székbe kirobbant az úgynevezett “székház ügy”, azaz kiderült, hogy az államtól kapott fidesz székházat eladták, s az árából vették meg Orbán apjának a kőbányát.

Hogy elterelje erről a kapitális disznóságról a figyelmet kitalálta, hogy a Horn-kormány idején a hatalom megfigyeltette a fideszes politikusokat.

Parlamenti vizsgálóbizottságot hoztak létre egy Kosztolányi Dénes nevű fideszes képviselővel az élen. Egy év után megszereztem azokat a dokumentumokat, amelyekre Orbán hivatkozott. Megjelentettem a saját, KRIMINÁLIS c. hetilapomban. Ebből világosan kiderült, hogy semmilyen megfigyelés nem történt!

Szóval akkor, 1998-ban nem történt megfigyelés, de a gondolat már akkor élt ebben a mocskos társaságban. S most, amikor hatalmon vannak, – a többi mellett – ezt az eszközt sem szégyellik felhasználni…

Akkor is lebukott Orbán ezzel a hazugsággal azzal, hogy nyilvánosságra hoztam azokat a papírokat.
Most mások találtak rá a disznóságára!

“A Direkt36 információi szerint magyar újságírókat, ellenzékiként beállított üzletembereket hallgattak le az NSO nevű izraeli kibercég Pegasus nevű kémprogramjával, amely okostelefonok feltörésére alkalmas. Mások mellett négy újságírót, Panyi Szabolcsot és Szabó Andrást, akiknek esetében a telefonok utólagos vizsgálata ki is mutatta, hogy a készülékeiket feltörték az NSO szoftverével.

Továbbá Dercsényi Dávidot, a hvg.hu korábbi újságíróját, valamint egy negyedik újságírót, aki azt kérte, ne írják le a nevét. Varga Zoltánt, a 24.hu-t is kiadó Centrál Médiacsoport tulajdonosát, és több olyan más üzletembert, akik Varga házában vettek részt egy közéleti témájú vacsorán 2018-ban. Az utólagos vizsgálatok megerősítették, hogy legalább egy vendég telefonját biztosan fel is törték az NSO programjával.

A Varga-féle találkozón részt vett Chikán Attila közgazdászprofesszor is, az első Orbán-kormány gazdasági minisztere”. Már hallom Varga miniszter asszonyság védekezését:

“Semmilyen törvénytelen megfigyelést nem végeztettünk. Mindenre megadtam a miniszteri engedélyt. Hogy milyen alapon? Az legyen az én titkom 35 évig.”    írja Juszt László

Tisztességesebb lenne, ha Orbán vállalná, hogy ő akar lenni az ország, vagy a világ leggazdagabb embere (Iványi)

error: Content is protected !!