jogállamiság elutasítása, Mismásolás okozta Magyarország és az EU tragédiáját is! EU NéppártManfred Weber Orbáni “ügyben” mellébeszél:
a jogállamiság elutasítása nem “nemzeti érdek”, hanem a diktatúra érdeke.


Annak a példátlan esetnek kapcsán szólalt meg Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője, hogy a jogállamiság követelményéhez való ragaszkodás esetén Orbán a lengyel szatelitfasisztákkal megvétózza az EU költségvetését.
Weber azt mondta:
„Ha Magyarország és Lengyelország komolyan hajlandó blokkolni az EU teljes finanszírozását és a koronavírus-válságból való kiemelkedést szolgáló szolidaritási elemet is, csupán azért, mert önző módon kizárólag a nemzeti érdekeiket követik, akkor az EU súlyos válságba kerül.


Weber, aki egyik legfőbb felelőse annak, hogy Orbán zavartalanul kiépíthette az Unió első fasiszta államát Magyarországon, ezúttal is csúsztat, mellébeszél és ködösít: azt állítja, hogy a magyar és lengyel keresztényfasiszták “önző módon kizárólag a nemzeti érdekeiket követik”.
Szó nincs “nemzeti érdekről”.
Weber ezzel lovat ad Orbán hazugsága alá, miszerint ő csupán a “nemzeti érdeket” védi az EU globalista irányzatával szemben. Ez hazugság, Magyarország nemzeti érdeke egybeesik az EU többi országának érdekeivel, a jogállamiság követelményeivel. Orbán a saját fasiszta diktatúrájának az érdekeit követi, mert a jogállamiság követelménye annak vetne gátat.


Ez a mismásolás okozta Magyarország és az EU tragédiáját is.
Soha nem nevezték nevén azt, amit Orbán tesz, hanem mellébeszéltek, mintha itt egy legitim vita lenne a nemzeti érdek érvényesítéséről.
Manfred Weber hazudozása az oka annak is, hogy Orbánt még nem vágta ki az Európai Néppárt a szélsőjobboldali söpredék közé, ahova való. Ha Weber hagyja az elkenést ahol a fogalmak nem azt jelentik, amit valójában jelentenek, akkor menedéket ad a fasisztáknak, akik azt mondják:
a “nemzeti érdek” védelme miatt nem lehet szankcionálni senkit, és az EU nem diktálhat.
Látszólagosan jónak tűnő érvek , de elfedik a lényeget, -amiben Orbán a nagy pályás.

Miközben nem erről van szó, hanem arról, hogy Orbán nyíltan tagadja az EU fundamentumát, a jogállamiságot.
Ez pedig azt jelenti, hogy összeegyeztethetetlen az államberendezkedése az EU-tagsággal. Vagy maga távozik, vagy ki kell rúgni. Ha nem fogadja el, hogy a jogállamiságot be kell tartania, és nem működhet az EU-ban és az EU pénzén egy diktatúra, amely borzalmas ideológiát képvisel és terjeszt Európában az uniós polgárok jogfosztásával, akkor mennie kell. Ezt kellene mondania Webernek és minden demokratikus politikusnak az EU-ban.
Tusk azt mondta: “Aki a jogállamiság ellen van, az Európa ellen van. Tiszta álláspontot várok ezt illetően az Európai Néppárt minden tagpártjától. Alapvető értékeink ellenzőit senki nem védelmezheti többé.” Ez a tiszta beszéd. A magyarok pedig eldönthetik akkor, hogy a kis felcsúti diktátor, az ország pitiáner szétrablója, a strómanok koronázatlan királya, a szabadság és a jog eltiprója, vagy Európa kell nekik.
forrás: amerikai-népszava


Orbán Viktor és kormánya nem egyenlő Magyarországgal – ellenzéki üzenet Brüsszelnek
Mismásolás okozta Magyarország és Európai Unió tragédiáját is
A kormány fél a jogállamiságtól, mint ördög a tömjén füsttől
Zsarolással nem lehet kicsikarni semmit

Diszkó slágerek – Cherona – Sound Of Africa

error: Content is protected !!