Hajléktalanok és drogosok ellen hergel az állami média, bár az Orbán állam "dobta" ki őketHajléktalanok és drogosok ellen hergel az állami média, bár az Orbán állam “dobta” ki őket

Az Orbán állam “dobta” ki őket, amikor az emberek milliói a világon belefutottak ebbe a lehetetlen, kifizethetetlen bankcsapdába. Az ügy a bankok okozta világválságra (2006-tól) vezetődik vissza és tart a mai napig.

Visszatérve a fő címre: Mindezek-után a hajléktalanok és drogosok ellen hergelni és Karácsony Gergellyel összefüggésbe hozni minimum pofátlanság és a hajléktalanokkal szemben embertelenség.

Egy olyan jelenséget varrnának a jelenlegi főpolgármester nyakába, amely Tarlós István idején is probléma volt, csak akkor ez nem okozott gondot.

A kiegyensúlyozott tájékoztatás elveit régóta mellőző MTVA az uszítás elemeihez nyúlt, amikor egyik anyagában olvasói fotókkal igyekszik bizonygatni, hogy a jelenlegi főpolgármester regnálása idején drogosok és hajléktalanok hada lepte el a fővárost.

“”Karácsony a mélybe rántja Budapestet. Budapest békeidőben kevés olyan látványos mélyrepülést élt meg, mint napjainkban, Karácsony Gergely főpolgármestersége idején””

– írja kedd reggel megjelent cikkében az állami média hírportálja. Az anyagban ezt bizonyítani is próbálják, így előkerül, hogy milyen sok a szemét az utcákon, de a Fidesz kedvenc budapesti témája, az állandósult dugók ügye is előkerül.

A nem túl egyedülálló cikk (értsd az Index korábban hasonlóan kampányolt Karácsony ellen, amikor a portál olvasói levelek segítségével kívánta bizonygatni, milyen áldatlan állapotok uralkodnak Budapesten) jól illeszkedik a kormánypártok kommunikációs trendjébe, mellyel a főpolgármestert kívánják támadni. Mint lapunk is megírta, nemrég a fideszes Metropol úgynevezett “koldustérképpel” a címlapján jelentkezett.

1-millió fideszesnek is megváltás lesz Orbán bukása – Hogy a Fidesz is megértse…

error: Content is protected !!